Onze filosofie

Carnalismo

Gewoon genieten van een goed stuk vlees of vis en goed gezelschap. Dat is waar het bij Carnal om draait. Geen innovatieve kooktechnieken of veel poespas, maar gewoon puur, eerlijk en authentiek. Wij gaan terug naar de basis. Terug naar koken voor de mensen om wie je geeft. Terug naar onze gasten laten weten dat ze belangrijk voor ons zijn. Want in essentie is dat waar koken om gaat: het is een teken van liefde. Het is het delen met anderen. Het doen voor anderen. Being cooked for is an act of being loved.

 

Bij Carnal serveren we een goed stuk vlees of vis in combinatie met smaakvolle side-dishes, maar alleen die side-dishes waar jij zin in hebt. Het gaat immers om jou!

Onze passie

Raw Passion

In de zomer van 2018 werd Carnal helemaal verbouwd. Na vijf jaar Carnal was het namelijk tijd voor iets nieuws. Voor een interieur dat past bij onze gasten, wat we doen en in feite een vertaling is van onze passies.

 

De grote inspiratie voor Carnal 2.0 is de BBQ. En vuur. Er is namelijk niets dat ons meer inspireert dan het rauwe en pure van de BBQ, en de kracht van vuur. Want vuur is iets krachtigs. Vooral als we het hebben over de rol van vuur bij het koken. Het gaat terug naar de basis van ons bestaan. Het is wat ons mensen onderscheidt van andere soorten.

 

Rauw, puur, passie en vuur zijn daarom de vier pijlers die als een koperrode draad door Carnal 2.0 lopen.

Ons team

Carnales

Het team van Steakhouse Carnal is meer dan een team, achter de schermen is Carnal één grote familie. Onze Carnales zijn verbonden door hun rauwe passie voor vakmanschap, en werken samen aan de meest oprechte ervaring voor iedereen die Carnal bezoekt.

 

Onze Carnales zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van het concept van Carnal. Wij stellen onze medewerkers voorop en dat werkt in ieders voordeel. Ons team haalt kracht uit het delen met anderen, groeien met anderen en elkaars kracht vinden.

 

Het team van Carnal bestaat uit firemasters die het vuur beheersen, palmreaders die precies weten wat onze gasten nodig hebben, en alcemists die van iedere cocktail een feestje maken.

Wil jij onderdeel worden van de Carnal familie?